website creator

© Copyright 2017 Psicogeometría - All Rights Reserved

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

Mobirise

Πόσο διαρκεί μια συνεδρία;

Η πρώτη συνεδρία στο Theraphi διαρκεί μόνο 3 λεπτά. 

Ωστόσο, χρειάζονται περίπου 30 λεπτά για ολόκληρη την συνεδρία, συμπεριλαμβανομένης της λήψης του ιστορικού, της καθοδήγησης του συστήματος κ.λπ. Είναι δυνατή η διενέργεια δύο συνεδριών την ημέρα, με τουλάχιστον μία ώρα μεταξύ των συνεδριών. Από τη δεύτερη συνεδρία, οι συνεδρίες διαρκούν 5 λεπτά. Ωστόσο, σας συνιστούμε να δημιουργείτε άμεση επαφή των ποδιών σας με το έδαφος αφού έχει απενεργοποιηθεί ο εξοπλισμός Theraphi, παραμένοντας για τουλάχιστον 5 λεπτά. Το ιδανικό είναι να έχετε 15-25 λεπτά σε αυτό το βαθιά χαλαρωτικό και εκφορτωτικό χώρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται πολύ χαλαροί και ήρεμοι κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας. Συνιστάται να σκέφτεστε μια μόνο πρόθεση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, συνήθως εστιάζοντας στην αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης που αντιμετωπίζετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας μπορούν να επηρεάσουν την υγεία, την ευημερία ή τη διαδικασία θεραπείας με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Οι άνθρωποι που επικεντρώνονται σε μία και μοναδική πρόθεση μας λένε επανειλημμένα ότι αισθάνονται αναζωογονημένοι, πιο διανοητικά σαφείς, πιο ευτυχισμένοι και τείνουν να κοιμούνται καλύτερα.

Παρενέργειες

Υπό κανονική συνιστώμενη χρήση, το Theraphi συνήθως δεν προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει ένα φαινόμενο αποτοξίνωσης, το οποίο αποτελεί επιβεβαίωση ότι οι τοξίνες απελευθερώνονται και απορρίπτονται από το σώμα. Συνιστάται οι άνθρωποι να αυξάνουν την πρόσληψη νερού κατά τη χρήση του Theraphi.

Εάν είστε υγιείς, δεν πρέπει να έχετε καμία φυσική αντίδραση καθόλου. Ωστόσο, οι αντιδράσεις μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Σημείωση: ΚΑΝΕΝΑ άτομο δεν πρέπει να εισέλθει στο πεδίο Theraphi (2 μέτρα γύρω) εάν έχει οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή μέσα στο σώμα του. Επιπλέον, επειδή οι δοκιμές και οι ελεγχόμενες μελέτες είναι ακόμα σε εξέλιξη, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια ανθρώπων με μεταλλικά εμφυτεύματα (ακόμη και μη ηλεκτρονικά). Ωστόσο, είχαμε επιτυχημένες εμπειρίες με εμφυτεύματα ανοξείδωτου χάλυβα και τιτανίου (ΟΧΙ ηλεκτρονικά). Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πραγματοποιείται οποιαδήποτε έκθεση ενός ατόμου με μέταλλο στο σώμα του κατά τη διάρκεια μιας πολύ σύντομης δοκιμαστικής περιόδου και να διακόπτεται από οποιαδήποτε αντιληπτή ενόχληση.

Mobirise

Πώς πρέπει να προετοιμαστώ για τις συνεδρίες μου;

Φροντίστε να πίνετε άφθονο νερό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά. Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού είναι εξαιρετικά σημαντική για την υποστήριξη οποιασδήποτε αποτοξίνωσης που μπορεί να εμφανιστεί στο σώμα μας. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια επιπλέον ξεκούραση. Είναι επίσης σημαντικό να αποφύγετε το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά 3 ημέρες πριν από τις συνεδρίες σας και τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά. Το αλκοόλ (ή τα ναρκωτικά) περιέχουν τοξίνες που μπορεί να επηρεάσουν τη διαδικασία της επιδιόρθωσης / αναγέννησης που θα συμβούν στο σώμα και με τη σειρά τους προσθέτουν επιπλέον τοξίνες στο συνολικό φορτίο αποτοξίνωσης. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, αναστείλετε τη χρήση του τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των συνεδριών. Συνιστάται η αφαίρεση όλων των εξωτερικών ενδυμάτων, λιγότερων εσώρουχων και η μεταφορά μόνο χαλαρών φυσικών υφασμάτων (βαμβάκι, κάνναβη κ.λπ.). Τα γιλέκα και οι ιστοί που είναι σπογγώδεις - διαλύουν την χωρητικότητα με τρόπο που δεν είναι χρήσιμος για τη θεραπεία. Δεν πρέπει να εισέλθετε στο πεδίο Theraphi (σε απόσταση 2 μέτρα) αν έχετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή εσωτερική ή εξωτερική στο σώμα σας. Αφαιρέστε προσεκτικά όλο το μεταλλικά αντικείμενα από το σώμα, αν είναι δυνατόν (ζώνες, μεταλλικά σύρματα σε συνδετήρες, κοσμήματα κλπ.). Γενικά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια ανθρώπων με μεταλλικά εμφυτεύματα (ακόμη και χωρίς ηλεκτρονικά). Έχουμε επιτυχημένες εμπειρίες με εμφυτεύματα ανοξείδωτου χάλυβα και τιτανίου (ΟΧΙ ηλεκτρονικά). Ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ότι οποιαδήποτε έκθεση ενός ατόμου με μέταλλο στο σώμα του να γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να διακοπεί από οποιεσδήποτε αντιληπτές ενοχλήσεις.

Αγορά

Η αγορά και η χρήση του εξοπλισμού πλάσματος, Theraphi, θα επιτρέψει σε διάφορους τομείς και χώρους που σχετίζονται με την υγεία, όπως νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα ομορφιάς και μεμονωμένα άτομα, να έχουν στη διάθεσή τους μια προσιτή θεραπευτική τεχνολογία.

Παρουσίαση με τον εφευρέτη Paul Harris στη Νέα Υόρκη 2017

Διεύθυνση

Ν. Ψυχικό
Αθήνα 15561
Επικοινωνία

Συνδέσεις

info@healing-architecture.com
T. +30 694 549 1088             

Links
Νομική Σημείωση
Healing Architecture